Björn Sollander

Massageterapeut

Björn Sollander ville jobba mer direkt med människor och startade 2006 företaget Muskler Med Mera. Förutom att jobba som Massageterapeut är Björn även gyminstruktör samt driver en idrottsklubb på fritiden.

Ett stort intresse för hälsa och träning banade väg för studier inom manuella terapier och smärtbehandling. En kombination av manuella behandlingar, rätt träning och sund kost anser han är tre viktiga faktorer för ett hälsosamare liv. Han vidareutbildar sig ständigt för att vara uppdaterad och utöka sina kunskaper inom massage, smärtbehandling, idrottsmassage och träning.

Arjan YoshiDet är den stora variationen av behandlingar som gör jobbet spännande tycker han. "Att kunna lindra smärta hos en kund eller helt enkelt få henne att bara stressa av är ibland magiskt."

Att själv tidigare jobbat i stressiga kontorsmiljöer gör att Björn vet hur en rygg eller nacke kan kännas ibland. "Jag har haft höj- och sänkbart bord, anatomiskt korrekta stolar och alla möjliga arbetsplatslösningar och vet att ibland så skriker rygg och nacke efter en behandling." Hans intresse av träning och idrott har även gett honom många kunder som är aktiva idrottsutövare.

Boka tid för behandling av Björn:
telefon: 0709-371 641
mail: bjorn@musklermedmera.se