Massage

Massage för ömma muskler.

Det finns inget bättre än massage när man är stel och öm i rygg och nacke. Känner du att du är stel i axlar och nacke. Kanske kan timmarna på jobbet vara boven eller en stressig och spänd vardag? Pröva att ta två behandlingar hos oss så kommer du att känna dig mycket bättre.

 

 

Vad kan en massagebehandling ge dig?

Hör av dig till oss och fråga vad vi kan göra för dig. Ring, e-posta eller skicka sms så hittar vi en tid som passar. Vi följer inga inarbetade mönster utan varje besök är unikt. Vill du mjuka upp dina axlar och nacke så fixar vi det. Vill du få upp smidigheten i dina hamstrings så fixar vi det. Lider du av spänningshuvudvärk så ser vi efter vad som kan vara orsaken till det.

 

 

Företagsmassage en uppskattad service.

Vanligt är att anställda kommer till praktiken under arbetstid eller efter arbetstid. Massagebehandlingar är väldigt uppskattat av personalen. Varje behandling anpassas efter önskemål och behov. Vi kan ge både mjuk och hård massage. Vi tipsar personalen om saker man kan tänka på för att må bättre i tex. nacke och bröstrygg. Hör av er till oss så tittar vi på vad vi skulle kunna hjälpa er med.