Våra kurser

Massagekurser för alla.

Muskler Med Mera håller några gånger om året en populär heldagskurs i massage. Vill du gå en kurs i massage skickar du en intresseanmälan till oss. Är ni flera stycken som vill gå en kurs så ordnar vi det. Kolla webbsidan för kursdatum.

Vad lär jag mig på massagekursen?

Eftersom vi håller på en hel dag så lär du dig väldigt mycket. Vi hinner gå igenom hela kroppen, från huvud till fot. Fokus läggs på rygg och nacke. Man får väldigt mycket massage på en kurs. Kursdagen är mestadels praktisk men vi går även genom vissa teoretiska delar. Efter kursen så har du lärt dig att ge en bra massage till vänner, kolleger och bekanta. Finns det tid över så brukar vi prova några specialknep.

 

Vilken slags massage lär jag mig på kursen?

Vi har efter årens lopp lärt oss en massa olika massagetekniker. Vi har plockat det som vi tycker är bäst. Massageteknikerna som ligger till grund för kursen är svensk klassisk massage men det blir även några thaimassage tekniker och andra metoder inkluderat.

 

Vad behöver jag ha med mig?

Vi håller med handukar och olja. Du behöver egentligen inte ha något speciellt med dig. Några lätta träningskläder eller liknande fungerar bra.

Vi tar en lunchrast och vill man stanna kvar i lokalen och äta medhavd mat så går det bra. Det finns kök att värma mat i. Vi tar även en fikarast och då finns det kaffe, och fika.

 

Nästa massagekurs: Lördagen den 10e mars 2012. En heldagskurs i massage.

 

Nästa kurs: Tema Rygg, En halvdagskurs där vi lär oss att behandla ryggsmärta och hur man själv kan jobba med sin rygg.

Anmäl ditt intresse för kursen redan idag via e-post.