Massageterapi & Idrottsmassage

Massageterapi & Idrottsmassage

Alla kan behöva idrottsmassage eller massageterapibehandling. Dessa behandlingar används ofta av aktiva personer eller personer som rör på sig ofta eller tränar hårt. Löptränar du mycket och ofta så kan du drabbas av smärtande vader, vi undersöker och ger passande behandling. Tränar du någon form av kampsport så kan vi hjälpa dig med att få till den där extra stretchen i dina ben eller behandla stela och ömmande nackar. Fotbollsspelare och hockyspelare brukar behöva behandling av benmuskulaturen. Snickare och maskinförare drabbas ofta av huvudvärk och axelvärk, två behandlingar brukar ge bra resultat. Musiker som spelar blås och stråkinstrument svarar bra på behandling av nacke och skuldra.

Massageterapi och idrottsmassage kan hjälpa till med:

Spänningar i nacke och skuldra, ryggsmärtor, tighta och korta muskler, ländryggsbesvär, idrottsskador, migrän och huvudvärk, karpaltunnel syndrom, golf och tennisarmbåge, löparknä.

Man behöver inte vara idrottare för att få en massageterapeutisk behandling. Till skillnad från vanlig massage så går vi här lite djupare ner i muskulaturen. Vi töjer och stretchar. muskler och muskelhinnor. Välj massageterapi om du vill få en nogrann genomgång av kroppen och få tips och träningsövningar som kan hjälpa dig med ditt besvär. Har du fått ryggskott eller en riktigt stel nacke, då är massageterapi effektivt. Har du korta hamstrings eller värkande vader, då är idrottsmassage vad du behöver.